Bel direct met Sander 0617360645

Waarom Strandstoelen bij Zonnestoel

Zonnestoel is al meerdere jaren met veel enthousiasme dè houten strandstoel leverancier met extra service.

Wij kunnen de ouderwetse houten strandstoel zowel enkel of als duo geheel bedrukt of onbedrukt leveren.

Maar welke voordelen biedt Zonnestoel.nl ten opzichte van de concurrent?

Dit gaan we voor u uiteen zetten in de volgende 4 punten.

  1. Persoonlijke aanpak die onze klantenkring die wij hebben opgebouwd zeer waarderen. Uw wensen dit kan zijn de informatie over de bedrukking, lettertype en de kwaliteit van de stof worden voor u zorgvuldig beantwoord en dit alles binnen 24 uur.
  2. Afgelopen jaren zijn wij trots op het succes van verschillende promotie acties. Leveringen aan diverse bedrijven te denken aan filmfestivals, horecagelegenheden aan het noordzeestrand en promotie stoelen op beurzen.
  3. Reclame door de bedrukking op de geleverde stoelen levert altijd een win win situatie op. Er wordt reclame gemaakt voor u eigen bedrijf en u creëert een zitplek op bijvoorbeeld beurzen.
  4. Wij zijn nog geen Zalando maar wij hebben een netwerk over heel nederland waardoor wij in de meeste gevallen een kosteloze aflevering kunnen verzorgen bij uw adres. Dit kan alleen bij Zonnestoel.nl
  5. In overleg brengen wij een stoel langs om de kwaliteit van onze strandstoelen te laten. Hierdoor weet u zeker dat onze strandstoelen van hoge kwaliteit zijn.

Kortom kies voor Zonnestoel.nl en wij zorgen ervoor dat u ook enthousiast raakt over de houten strandstoel.