Bel direct met Sander 0617360645

Festival strandstoel

Strandstoelen openluchtbioscoop Bent u bezig met het organiseren van een evenement, openlucht bioscoop, festival of een leuke activiteit dan kunnen strandstoelen daar goed bij passen. Zonnestoel.nl is gespecialiseerd in het leveren van strandstoelen aan de hand van eisen van de klant. Wij kunnen de strandstoel snel vanuit voorraad leveren met bedrukking naar keuze. Een bekend model dat wij verkopen is de strandstoel met armleuning. Deze heeft een stevige constructie en zit comfortabel.

In korte tijd strandstoelen nodig?

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen voor de houten stoelen te bespreken. Waarschijnlijk heeft u al een aantal en leverdatum in gedachten.

Als een van de weinigen biedt zonnestoel u de mogelijkheid om houten strandstoelen te laten bedrukken van 1 stuk. U kunt hiervan gebruik maken voor een stoel als relatie geschenk. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze strandstoelen kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt dan van ons een scherpe prijs aan de hand van uw wensen.

Wij werken met verschillende druk partners. Dit stelt ons in staat om binnen 5 werkdagen bedrukte houten strandstoelen op locatie te kunnen afleveren.

In de wereld van drukwerk zijn er verschillende manieren van opdrukken. Wij kiezen aan de hand van het type opdruk en de oplagen de beste drukmethode voor uw strandstoelen.

Hoe gaat het bestellen van bedrukte strandstoelen?

Voordat de stof bedrukt wordt ontvangt u van een digitaal voorbeeld waarop uw logo op de stoel is geplaatst. Wanneer alles naar wens is gaan wij starten met het bedrukken van de stof en het bevestigen van de stof in de stoelen.

Wanneer u geen logo of ontwerp heeft kunnen wij u helpen met het maken van een leuk ontwerp voorop de strandstoel.

Hoe worden de strandstoelen afgeleverd?

Kleine hoeveelheden strandstoelen leveren wij los af. Bij grote afnames worden de strandstoelen op pallets afgeleverd met 25 strandstoelen per pallet.

strandstoelen op pallet

Voordelen van Houten Strandstoelen voor Festivals

Festivals zijn bruisende evenementen waar mensen samenkomen om te genieten van muziek, kunst en entertainment in de buitenlucht. Als festivalorganisator weet je dat de juiste festivalmeubels een cruciale rol spelen in het creëren van een comfortabele en uitnodigende omgeving. Hier zijn de voordelen van het gebruik van houten strandstoelen op jouw festivalterrein.

1. Sfeervolle Uitstraling

Houten strandstoelen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de festivalomgeving. De warme en aardse uitstraling van hout draagt bij aan de algehele sfeer en maakt jouw festival een aantrekkelijke bestemming voor bezoekers.

2. Comfortabel Ontspannen

Of het nu gaat om loungen tussen optredens door of genieten van een maaltijd, houten strandstoelen bieden uitzonderlijk comfort. Ze zijn ergonomisch ontworpen om bezoekers een comfortabele zitervaring te bieden, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van het festival.

3. Diverse Modellen

Festivals trekken een gevarieerd publiek aan, en daarom is variatie in festivalmeubilair essentieel. Onze houten strandstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder stoelen met armleuning en tweepersoons strandstoelen. Hierdoor kun je meerdere zitopties aanbieden die passen bij de behoeften van jouw festivalbezoekers.

4. Duurzaamheid

Festivals zijn vaak onderhevig aan verschillende weersomstandigheden. Houten strandstoelen zijn duurzaam en kunnen de uitdagingen van een buitenevenement aan. Met het juiste onderhoud gaan ze jarenlang mee, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn voor jouw festival.

5. Flexibiliteit

Houten strandstoelen zijn gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat je ze kunt aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw festivalterrein. Of het nu gaat om het creëren van chillzones, picknickgebieden of ontmoetingsplaatsen, houten strandstoelen bieden flexibiliteit in de indeling van jouw evenement.

6. Aantrekkelijk voor Festivalbezoekers

Houten strandstoelen creëren een uitnodigende sfeer waar festivalbezoekers graag gebruik van maken. Ze nodigen uit tot ontspannen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het genieten van de festivalervaring.

7. Mogelijkheid tot Merkpersonalisatie

Je kunt jouw houten strandstoelen personaliseren met het logo van jouw festival, merkkleuren of andere aangepaste decoraties om de merkidentiteit van jouw evenement te versterken.

In conclusie bieden houten strandstoelen tal van voordelen voor festivals. Ze dragen bij aan de sfeer, comfort en veelzijdigheid van jouw evenement, waardoor festivalbezoekers een onvergetelijke tijd beleven. Overweeg onze diverse modellen om jouw festivalterrein te verbeteren en de festivalervaring naar een hoger niveau te tillen.