Bel direct met Sander 0617360645

Festival strandstoel

Strandstoelen openluchtbioscoop Bent u bezig met het organiseren van een evenement, openlucht bioscoop, festival of een leuke activiteit dan kunnen strandstoelen daar goed bij passen. Zonnestoel.nl is gespecialiseerd in het leveren van strandstoelen aan de hand van eisen van de klant. Wij kunnen de strandstoel snel vanuit voorraad leveren met bedrukking naar keuze. Een bekend model dat wij verkopen is de strandstoel met armleuning. Deze heeft een stevige constructie en zit comfortabel.

In korte tijd strandstoelen nodig?

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen voor de houten stoelen te bespreken. Waarschijnlijk heeft u al een aantal en leverdatum in gedachten.

Als een van de weinigen biedt zonnestoel u de mogelijkheid om houten strandstoelen te laten bedrukken van 1 stuk. U kunt hiervan gebruik maken voor een stoel als relatie geschenk. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze strandstoelen kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt dan van ons een scherpe prijs aan de hand van uw wensen.

Wij werken met verschillende druk partners. Dit stelt ons in staat om binnen 5 werkdagen bedrukte houten strandstoelen op locatie te kunnen afleveren.

In de wereld van drukwerk zijn er verschillende manieren van opdrukken. Wij kiezen aan de hand van het type opdruk en de oplagen de beste drukmethode voor uw strandstoelen.

Hoe gaat het bestellen van bedrukte strandstoelen?

Voordat de stof bedrukt wordt ontvangt u van een digitaal voorbeeld waarop uw logo op de stoel is geplaatst. Wanneer alles naar wens is gaan wij starten met het bedrukken van de stof en het bevestigen van de stof in de stoelen.

Wanneer u geen logo of ontwerp heeft kunnen wij u helpen met het maken van een leuk ontwerp voorop de strandstoel.

Hoe worden de strandstoelen afgeleverd?

Kleine hoeveelheden strandstoelen leveren wij los af. Bij grote afnames worden de strandstoelen op pallets afgeleverd met 25 strandstoelen per pallet.

strandstoelen op pallet