Indien je van plan bent om strandstoelen of andere stoelen te kopen voor op het terras van jouw horecazaak of om te gebruiken op je evenement spreekt het voor zich dat deze aan verschillende eisen zullen moeten zien te voldoen. Om welke eisen dat dan precies gaat is uiteraard aan jou om te bepalen. Er zijn door de jaren heen heel wat verschillende soorten stoelen op de markt verschenen waar je mogelijks gebruik van zou kunnen maken. Wil jij graag achterhalen om welke stoelen het dan precies gaat en waarom het nu eigenlijk zomaar eens het interessantst zou kunnen zijn om te kiezen voor houten strandstoelen? Ontdek hier snel alles over door het lezen van de informatie die op deze pagina is terug te vinden.

Stoelen moeten praktisch zijn voor de gebruikers

In eerste instantie moet er natuurlijk worden gekeken naar het comfort van de mensen die gebruik gaan maken van de stoelen. Wat dit betreft zal je kunnen vaststellen dat onze houten strandstoelen echt een uitstekende keuze kunnen zijn. Het gebruik van stof aan de achterkant zorgt er voor dat mensen er heerlijk in onderuit kunnen zakken. Dit geldt bovendien niet alleen maar voor onze enkele, maar ook voor onze dubbele exemplaren. Zou je dus graag tijdens de zomermaanden verliefde koppeltjes de mogelijkheid willen geven om lekker samen onderuit te zakken in de stoelen die op je terras staan? Dan zal je kunnen vaststellen dat dit met onze houten strandstoelen zonder probleem tot de mogelijkheden behoort!

Een beperkt gewicht en toegankelijke afmetingen

Bij het kopen van stoelen zal je niet alleen rekening willen houden met het comfort van de gebruikers. Wat namelijk bovendien ook te denken van het comfort van de medewerkers van je bedrijf of horecazaak? Zij moeten immers wellicht continue de stoelen verplaatsen, klaarzetten, terug opbergen, etc. Ook aan deze mensen hebben wij gedacht. Wanneer je de keuze maakt om onze houten strandstoelen te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze altijd over de volgende eigenschappen beschikken:

  • Een gewicht van amper 5 kilogram;
  • Een dikte van slechts 5 centimeter;

De bovenstaande eigenschappen zorgen er voor dat onze houten strandstoelen altijd in een mum van tijd kunnen worden opgesteld. Dit bovendien ook nog eens zonder dat je medewerkers te zwaar worden belast. Het spreekt voor zich dat dit voor zeer veel mensen een welkome oplossing of vervanging kan zijn voor de stoelen waar ze nu gebruik van maken.

Je kan de uitstraling van je strandstoelen naar wens aanpassen

Last but not least is het natuurlijk zo dat ook de uitstraling van de stoelen waar je gebruik van gaat maken belangrijk kan zijn. Ook op dit vlak komen we graag tegemoet aan jouw eisen en / of verwachtingen. De strandstoelen die we aanbieden zijn dan ook verkrijgbaar in zomaar even 19 verschillende kleuren. Heb jij dus een bepaalde, specifieke kleur in gedachten waar jouw stoelen over moeten beschikken? Dan zal bij het bekijken van ons assortiment al snel blijken dat, dat absoluut perfect tot de mogelijkheden behoort. Ook dit is een extra reden om er voor te kiezen om jouw nieuwe (strand)stoelen bij ons te kopen.