Het is je ongetwijfeld wel al opgevallen, wanneer je een bezoekje brengt aan verschillende restaurants of bars kan je vaststellen dat er op hun terras vaak gebruik wordt gemaakt van dezelfde stoelen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de beachbars die elke zomer verspreid over Nederland (en andere landen) worden opgesteld. Het spreekt voor zich dat hier op zich niets mis mee is, alleen zorgt dit er wel voor dat er een vrij eentonig beeld wordt gecreëerd. Dat kan gelukkig anders. Je kan er bijvoorbeeld eveneens voor kiezen om gebruik te maken van bedrukte strandstoelen. Op deze manier creëer je meteen een extra uniek aspect op je terras of op je evenement. Wil je hier graag wat meer over te weten komen? Lees dan snel verder en ontdek hoe interessant bedrukte strandstoelen ook voor jou mogelijks kunnen zijn.

De keuze tussen standaard of bedrukte strandstoelen

Er kan worden vastgesteld dat heel wat bars en restaurants tegenwoordig de keuze maken om gebruik te maken van houten strandstoelen. Er zijn hier dan ook behoorlijk wat interessante voordelen aan verbonden. Het gaat hierbij niet in het minst om de volgende:

  1. Houten strandstoelen hebben een beperkt gewicht en zijn daardoor niet alleen eenvoudig te verplaatsen, maar ook bijvoorbeeld te stapelen;

  2. Het is mogelijk om bij houten strandstoelen een keuze te maken uit tal van verschillende kleuren (19 in totaal);

  3. Het is mogelijk om te kiezen voor een exemplaar met of zonder armleuning waardoor er perfect tegemoet kan worden gekomen aan de persoonlijke eisen van je gasten;

  4. Houten strandstoelen kunnen niet alleen interessant zijn om op je terras te plaatsen, ze zijn ook erg populair om te gebruiken op evenementen;

Hoe interessant de standaard houten strandstoelen in de praktijk ook mogen zijn, je zal kunnen vaststellen dat er nog wat extra voordelen zijn verbonden aan bedrukte exemplaren. Voor deze laatste geldt namelijk dat ze zomaar over een nog meer bijzondere uitstraling beschikken. Dit niet in het minst door de aanwezigheid van een logo of bijvoorbeeld een gepersonaliseerde tekst. Wil je dus een extra bijzondere uitstraling creëren op je terras of bij je beachbar? Dan is de keuze voor bedrukte strandstoelen wellicht al snel gemaakt.

Bedrukken van houten strandstoelen, ook bij beperkte hoeveelheden

Wij maken het voor onze klanten mogelijk om houten strandstoelen te laten bedrukken vanaf een hoeveelheid van slechts 50 stuks. Het spreekt voor zich dat die bedrukking altijd zal gebeuren in overleg met de klant in kwestie. Bij menig aantal andere partijen is het een absolute must om strandstoelen in zeer grote hoeveelheden te kopen wanneer je deze graag wil laten bedrukken. Daar doen wij dus duidelijk helemaal niet aan mee!

Maatwerk strandstoelen op basis van jouw wensen

Voel jij je toch ook meer aangetrokken tot het op maat laten maken van een strandstoel? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat wij perfect aan deze eisen tegemoet kunnen komen. Niet alleen kan je bij ons een keuze maken tussen verschillende enkele en dubbele strandstoelen, daarnaast bieden we zoals eerder reeds aangegeven ook een groot aanbod met allerhande kleuren aan. Tel daar eveneens de mogelijkheid bij op om je houten strandstoelen te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of een gepersonaliseerde tekst en het mag duidelijk zijn dat je, je strandstoelen nergens anders beter kan bestellen dan hier bij ons!