Ben je op zoek naar nieuwe stoelen om het terras van je horecazaak mee te vervolmaken? Of wil je graag enkele leuke strandstoelen kopen om je beachbar helemaal mee af te werken? In beide gevallen kan het de moeite waard zijn om te kijken in de richting van houten strandstoelen. Dat is overigens niet alles. Ook steeds meer organisaties die verantwoordelijk zijn voor het opzetten van evenementen kiezen er namelijk voor om gebruik te maken van houten strandstoelen. Zij zien hierin dan ook alleen maar voordelen. Ben jij ook benieuwd naar wat deze voordelen nu precies zijn? Lees dan snel verder, want wij hebben alvast 3 niet te onderschatten voordelen van houten strandstoelen voor je op een rijtje gezet.

1.Je hoeft geen rekening te houden met een zwaar gewicht

Mensen die werkzaam zijn in de horeca of die bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het opzetten van evenementen weten het als geen ander, menig aantal stoelen waar gebruik van wordt gemaakt kenmerken zich door een meer dan aanzienlijk gewicht. Dat is op zich geen probleem, maar dat wordt het uiteraard wel op het ogenblik dat je er continue moet mee gaan lopen sleuren. Op dit vlak kan er worden vastgesteld dat houten strandstoelen heel wat aangenamer zijn om mee te werken. Van deze strandstoelen is namelijk bekend dat ze slechts over een gewicht beschikken van 5 kilogram. Dat is echt heel wat minder in vergelijking met de meeste andere strandstoelen die op de markt zijn terug te vinden. Denk dus aan je rug en kies er voor om gebruik te maken van onze lichtgewicht houten strandstoelen!

2.Verkrijgbaar in heel wat verschillende uitvoeringen

Houten strandstoelen zijn in de praktijk ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. In eerste instantie kan er bij ons bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt uit zomaar even 19 verschillende kleuren stof. Dit zorgt er voor dat werkelijk geen enkele strandstoel er hetzelfde uit hoeft te zien. Je maakt bovendien niet alleen maar een keuze tussen deze 19 verschillende kleuren van stof. Daarnaast kan je er namelijk eveneens voor kiezen om gebruik te maken van een bepaalde vorm van bedrukking. Wil je bijvoorbeeld graag het logo van je horecazaak of van je evenement op je houten strandstoelen laten bedrukken? Of zou je er graag de slogan van je horecazaak op willen zetten? Het kan allemaal!

3.Houten strandstoelen zijn erg comfortabel

Bij het kopen van nieuwe strandstoelen of stoelen om op je terras te plaatsen spreekt het voor zich dat je ook altijd stil zal willen blijven staan bij het comfort dat wordt geboden door de stoelen in kwestie. Ook dit is iets waar je, je bij houten strandstoelen geen zorgen over hoeft te maken, in tegendeel. Houten strandstoelen zijn in de praktijk dan ook zowel verkrijgbaar met als zonder armleuning. Dat is bovendien nog niet alles. Wil je graag een intiem plaatsje creëren voor verliefde stellen? Dan is ook dat geen enkel probleem. Het is namelijk zo dat er ook speciale duo strandstoelen voor 2 personen kunnen worden aangekocht! Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, het overwegen van onze houten strandstoelen is voor horeca-eigenaars en voor organisatoren van evenementen altijd de moeite meer dan waard!