Houten strandstoelen zijn tegenwoordig populairder dan ooit. De redenen hiervoor hoeven we in het geheel niet ver te zoeken, in tegendeel. Allereerst kan er worden vastgesteld dat houten strandstoelen voordelig zijn in aankoop. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig te stapelen en beschikken ze over een beperkt gewicht van amper 5 kilogram. Snel even wat stoelen verplaatsen wordt daardoor nooit een fysiek belastende opgave. Het aanschaffen van houten strandstoelen is in de praktijk ook niet alleen maar interessant voor eigenaars van een horecazaak, in tegendeel. Ook organisatoren van evenementen kunnen het kopen van deze stoelen dan ook zeker overwegen. Wil jij graag meer te weten komen over de verschillende soorten houten strandstoelen die verkrijgbaar zijn? Dat is mogelijk hier op deze pagina!

Een standaard houten strandstoel

Strandstoelen in donker blauw

De eerste optie waarover je beschikt is het kopen van een standaard houten strandstoel. Het betreft hier dan een strandstoel waar je slechts met één persoon in plaats kan nemen. Deze houten strandstoelen zijn razend populair. Ze worden overigens niet alleen gebruikt op het strand, maar kunnen ook perfect dienst doen op het terras van een horecazaak. Kenmerkend voor deze houten strandstoelen is bovendien dat ze aangekocht kunnen worden in verschillende kleuren. De stof kan dan ook in maar liefst 19 verschillende kleuren worden aangekocht. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om ze laten bedrukken.

Het merendeel van de horecazaken, maar ook organisatoren van evenementen die op zoek zijn naar leuke stoelen om te plaatsen kiezen voor het gebruik van houten strandstoelen. Dat hoeft ook niet te verbazen. Deze strandstoelen zijn slechts 5 centimeter dik, ze kunnen eenvoudig worden gestapeld en ze zijn te kopen met of zonder armleuning. Al deze verschillende mogelijkheden zorgen er voor dat er voor iedereen wel wat wils beschikbaar is.

Een duo strandstoel

Dubbele strandstoel oranje

Een tweede mogelijkheid waarover je beschikt is het aanschaffen van duo houten strandstoelen. Voor deze strandstoelen geldt zoals de naam al laat vermoeden dat er plaats op kan worden genomen met niet één, maar wel met twee personen. Dergelijke houten strandstoelen zijn erg leuk omdat ze bijvoorbeeld extra aantrekkelijk zijn voor stellen. Wil jij dus met andere woorden graag op je terras of op het strand een leuke, net wat extra romantische zitplaats creëren voor je gasten? In dat geval kunnen duo houten strandstoelen daar zeker bij helpen.

Bedrukte houten strandstoelen, wat maakt ze zo populair?

Wanneer je overgaat tot het kopen van bepaalde strandstoelen zal je kunnen vaststellen dat deze steevast verkrijgbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen. Dat is mooi meegenomen, maar er is meer. Heel wat mensen vinden het namelijk ook belangrijk dat ze hun strandstoelen kunnen personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld zijn met het logo van de zaak of met het logo van een bepaald evenement. Ook een leuke slogan zou op houten strandstoelen geplaatst kunnen worden. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar een mogelijkheid om jouw terras en / of evenement nog wat extra te personaliseren? Dan zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor bedrukte strandstoelen al snel kan zijn gemaakt!

Bedrukte houten strandstoel