Van zodra het mooie weer begint worden er menig aantal evenementen in de buitenlucht georganiseerd. In het bijzonder het strand is daarvoor een zeer geliefkoosde locatie. Tijdens dergelijke evenementen kan er onder meer gebruik worden gemaakt van houten strandstoelen. Deze populaire strandstoelen zijn niet alleen eenvoudig te plaatsen, daarnaast bieden ze ook nog eens een meer dan degelijk comfort aan. Tel daar ook nog eens bij op dat ze geleverd kunnen worden met bedrukking en er hoeft je eigenlijk helemaal niets in de weg te staan om er gebruik van te maken. Ben jij ook op zoek naar houten strandstoelen en zou je graag willen ontdekken welke verschillende mogelijkheden er op dit vlak allemaal bestaan? Verdiep je dan zeker even in de informatie hier op deze pagina!

Welke verschillende mogelijkheden bestaan er?

Wanneer je houten strandstoelen wenst te kopen zal je kunnen vaststellen dat er op de markt tal van verschillende mogelijkheden terug te vinden zijn. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen een gewone houten strandstoel en een bedrukte versie. Ongeacht de keuze die je op dit vlak maakt zal je bovendien ook meteen kunnen vaststellen dat deze strandstoelen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. In totaal kan er dan ook een keuze worden gemaakt uit 19 verschillende kleuren stof. In eerste instantie zal je bovendien ook kunnen vaststellen dat de strandstoelen slechts geschikt zijn voor één enkele persoon om er in plaats te nemen. Echter is het zo dat er ook speciale duo-versies verkrijgbaar zijn.

Waarom kiezen voor houten strandstoelen?

Houten strandstoelen aanschaffen is niet alleen maar interessant voor mensen die evenementen gaan organiseren. Ook de horeca in de kustgemeenten zijn bijvoorbeeld sterk gebaad bij het kopen van dergelijke strandstoelen. Dit niet in het minst omwille van de vele interessante voordelen die er aan verbonden zijn. Bij het kopen van houten strandstoelen geldt dan ook dat je altijd bent verzekerd van de voordelen zoals hieronder aangegeven:

  1. De strandstoelen zijn te koop in verschillende, uiteenlopende kleuren;
  2. Houten strandstoelen kunnen zeer eenvoudig worden gestapeld;
  3. Het is mogelijk om ze te voorzien van een bedrukking op maat van je wensen;
  4. Keuze uit in totaal maar liefst 19 verschillende kleuren;
  5. Kan worden aangekocht met of zonder een armleuning;

Naast bovenstaande voordelen is het ook goed om te weten dat houten strandstoelen slechts beschikken over een beperkt gewicht van 5 kilogram. Dit zorgt er voor dat ze zeer eenvoudig verplaatst kunnen worden. Ook bij grote evenementen zal het verplaatsen van de houten strandstoelen dan ook in principe niet of nauwelijks fysieke inspanningen vergen.

Samen genieten op een duo-strandstoel

Het spreekt voor zich dat er ook heel wat koppels naar een evenement komen. Uiteraard kunnen ook zij gewoon gebruikmaken van de standaard houten strandstoelen, maar daar staat tegenover dat ze het wellicht ook wel fijn zullen vinden om in een duo-strandstoel plaats te kunnen nemen. Ook deze kunnen perfect worden aangekocht voor jouw evenement of om op jouw terras te plaatsen. Zo creëer je meteen een extra leuke en romantische plaats voor je gasten om plaats te kunnen nemen. Ook voor de duo houten strandstoelen geldt uiteraard dat ze verkrijgbaar zijn in tal van uiteenlopende kleuren.