Iedereen kent ze wel, de bekende strandstoelen welke elke zomer op de stranden van verschillende badsteden zijn terug te vinden. Het valt meteen op dat deze strandstoelen over heel wat verschillende kleuren kunnen beschikken. Dit maakt ze niet alleen des te opvallender, daarnaast zorgt dit er ook voor dat ze optimaal kunnen aansluiten op de stijl van bijvoorbeeld jouw terras. Wat strandstoelen zomaar even nog aantrekkelijker maakt is de mogelijkheid om ze te bedrukken. Bedrukte strandstoelen zorgen misschien wel net voor die extra, persoonlijke touch waar jij naar op zoek bent. Wil jij ook graag meer te weten komen over bedrukte strandstoelen? Ontdek er dan alles over in dit blogartikel!

Hoe zien bedrukte strandstoelen er precies uit?

Het bedrukken van een strandstoel kan in de praktijk op tal van verschillende manieren gebeuren. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een eenvoudig logo op de stoffering van de strandstoel. Daarnaast is het echter ook mogelijk om te kiezen voor een full colour bedrukking of een complete slogan. In principe betekent dit dus dat je in de praktijk volledig zelf kan kiezen hoe jouw bedrukte strandstoel er uit moet komen te zien.

Voor wie zijn bedrukte strandstoelen allemaal interessant?

In eerste instantie wordt vaak gedacht dat bedrukte strandstoelen alleen maar interessant zijn voor horecazaken die bijvoorbeeld over een terras aan of op het strand beschikken. Dat is natuurlijk niet juist. Ook andere horecazaken kunnen met veel plezier gebruikmaken van dit soort stoelen. Een andere partij welke baat kan hebben bij bedrukte strandstoelen is de organisator van een evenement. Bovendien is het ook nog eens zo dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar een uniek relatiegeschenk. Ook wat dit betreft zou je kunnen denken in de richting van een strandstoel welke is bedrukt. Dit niet in het minst omdat bedrukte strandstoelen bij ons reeds te bestellen zijn vanaf slechts 50 exemplaren.

Bedrukte strandstoelen op maat van jouw wensen

Zou jij ook graag bedrukte strandstoelen willen bestellen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden in ons aanbod zijn terug te vinden. Sterker nog, in principe is het mogelijk om bij ons een strandstoel geheel op maat van jouw wensen te laten maken. Dit betekent bijvoorbeeld dat je kan kiezen voor een exemplaar welke wel of net niet is voorzien van leuningen. Daarnaast is het ook mogelijk om niet alleen te kiezen voor een enkele, maar ook voor een dubbele, bedrukte strandstoel. Deze dubbele strandstoel kopen zorgt er voor dat je kan rekenen op twee concrete voordelen, namelijk:

  1. De dubbele strandstoel is een echte blikvanger op elk terras;
  2. Ze vormt een gezellig en romantisch plaatsje, bijvoorbeeld voor verliefde stelletjes;

Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer je geïnteresseerd bent in het kopen van bepaalde strandstoelen kan je een keuze maken tussen standaard en tussen unieke, bedrukte exemplaren. In het laatste geval kan je rekenen op unieke strandstoelen welke bijvoorbeeld het logo of de slogan van jouw bedrijf of evenement dragen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het is zeker de moeite waard om onze mogelijkheden op vlak van bedrukte strandstoelen te ontdekken!